1. Aloitustoimet / SMART+-tuotteiden käyttöönotto, järjestelmävaatimukset ja asennus

1.1. Mitä tarvitsen ja mitkä ovat tekniset vaatimukset SMART+-tuotteiden käyttöön yhteensopivan kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa?

SMART+-tuotteiden käyttöön yhteensopivan kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa tarvitset:

  • laitteen, joka on yhteensopiva kyseisen kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa (esim. tablet-laite, älypuhelin), ja mahdollisesti Internet-yhteyden ja langattoman reitittimen
  • sovelluksen, joka on yhteensopiva kyseisen kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa
  • ZigBee-tukiaseman, joka on yhteensopiva kyseisen kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa
  • yhden tai useampia SMART+-lamppuja tai -valaisimia.

Tiedot SMART+-tuotteiden kanssa yhteensopivista kolmannen osapuolen laitteista löytyvät kohdasta SMART+-tuotteiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

1.2. Miten SMART+-tuotteet yhdistetään yhteensopivaan kolmannen osapuolen järjestelmään?

Voit yhdistää SMART+-tuotteita yhteensopiviin kolmannen osapuolen järjestelmiin. Tiedot SMART+-tuotteiden kanssa yhteensopivista kolmannen osapuolen laitteista löytyvät kohdasta SMART+-tuotteiden kanssa yhteensopivat järjestelmät.

SMART+-tuotteiden yhdistäminen yhteensopivaan kolmannen osapuolen järjestelmään tapahtuu käytännössä samalla tavalla kuin muidenkin tuotteiden yhdistäminen kyseiseen järjestelmään. Katso tarkemmat tiedot käyttämäsi kolmannen osapuolen järjestelmän käyttöohjeista.

2. SMART+-tuotteiden kanssa yhteensopivat järjestelmät

2.1. Minkä kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa SMART+-tuotteet ovat yhteensopivia, ja mitkä toiminnot ovat käytettävissä kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa?

SMART+-lamput ja -valaisimet tukevat langatonta ZigBee-standardia, joten niitä voidaan yhdistää ZigBee-yhteensopiviin kolmannen osapuolen järjestelmiin. Toiminta voi kuitenkin olla rajallista tuotteesta ja kolmannen osapuolen järjestelmästä riippuen. Perustoiminnot, kuten kytkeminen päälle ja pois, himmennys ja värienhallinta toimivat yleensä kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa.

Laajennamme yhteistyöverkostoamme jatkuvasti, jotta SMART+-tuotteita olisi mahdollisimman helppo käyttää mahdollisimman monien ZigBee-pohjaisten kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa.

3. SMART+-tuotteiden käyttö

3.1. Millä laitteilla voin hallita SMART+-tuotteita, kun käytän niitä kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa?

Se riippuu käyttämästäsi kolmannen osapuolen järjestelmästä. Kolmannen osapuolen järjestelmien tekniset vaatimukset löytyvät näistä ohjeista.

4. Yleiset SMART+-tuotteisiin liittyvät kysymykset

4.6. Onko SMART+-tuotteiden laiteohjelmiston päivitys mahdollista myös kolmannen osapuolen järjestelmien kautta?

SMART+-tuotteiden laiteohjelmisto voidaan päivittää myös Qivicon- ja Samsung Smart Things -järjestelmien kautta. Tarkista yhteensopivuus ja ohjeet järjestelmän valmistajalta.