1. Aloitustoimet / SMART+-tuotteiden käyttöönotto, järjestelmävaatimukset ja asennus

1.1. Mitä tarvitsen SMART+-tuotteiden käytön aloittamiseen LIGHTIFY-järjestelmän kanssa?

SMART+-tuotteiden käyttöön LIGHTIFY-järjestelmän kanssa tarvitset:

  • iOS-/Android-tabletin tai -älypuhelimen tai iPod Touch -laitteen (iOS 7 tai uudempi / Android 4.1 tai uudempi) ja Internet-yhteyden sekä Wi-Fi-reitittimen (vältät virheviestit varmistamalla, että käytät viimeisintä iOS- tai Android-ohjelmistoversiota)
  • ilmaisen LIGHTIFY-sovelluksen
  • LIGHTIFY Gateway -tukiaseman
  • yhden tai useampia SMART+-lamppuja tai -valaisimia.

1.2. Miten SMART+-tuotteet yhdistetään LIGHTIFY-järjestelmään?

Varmista ennen aloittamista, että LIGHTIFY-järjestelmä on asennettu oikein ja päivitetty uusimpaan versioon. Yhdistä uudet SMART+-tuotteet järjestelmään painamalla +-painiketta LIGHTIFY-sovelluksen Laitteet (Devices) -valikon oikeassa yläkulmassa ja seuraamalla sovelluksen ohjeita. Lamppu tai valaisin välähtää, kun yhteys on muodostettu. Yhteyden muodostaminen SMART+-lamppuihin tai -valaisimiin voi kestää jopa kolme minuuttia.

1.3. Kuinka monta SMART+-tuotetta voin yhdistää LIGHTIFY-järjestelmään?

Voit yhdistää LIGHTIFY-järjestelmään jopa 50 SMART+-tuotetta (lamppuja, valaisimia, kytkimiä tai antureita). Yhteen LIGHTIFY-järjestelmään voidaan yhdistää korkeintaan 15 kytkintä ja 10 anturia.

2. SMART+-tuotteiden käyttö

2.1. Millä laitteilla voin käyttää LIGHTIFY-sovellusta?

Tarvitset iOS-/Android-tabletin tai -älypuhelimen tai iPod Touch -laitteen (iOS 7 tai uudempi / Android 4.1 tai uudempi).

Huomautus: Jos käytät iPad-laitetta, etkä löydä LIGHTIFY-sovellusta Applen App Store -kaupasta, valitse hakukriteeriksi ”iPhonelle” (”for iPhone”).

3. Yleiset SMART+-tuotteisiin liittyvät kysymykset

3.1. Kuinka voin päivittää SMART+-tuotteet LIGHTIFY-sovelluksella?

SMART+-tuotteisiin voidaan ladata ilmaisia ohjelmistopäivityksiä esimerkiksi käytettävyyden parantamiseksi tai uusien toimintojen tai ominaisuuksien lisäämiseksi.

Näin asennat ohjelmistopäivityksen:

Tarkista ensin, että Gateway-tukiasemaan on kytketty virta ja että se on kytketty Internetiin ja sen valo on vihreä. Kun SMART+-tuotteisiin on saatavana uusi laiteohjelmisto, voit ladata sen ilmaiseksi LIGHTIFY-sovelluksen kohdassa Asetukset (Settings) >> Järjestelmän päivitys (System Update). Päivitä aina LIGHTIFY Gateway -tukiaseman ohjelmisto ennen laiteohjelmiston asennusta lamppuihin ja valaisimiin. Päivitys voi kestää muutaman minuutin. LIGHTIFY-sovelluksen Järjestelmän päivitys (System Update) -näytön latauspalkki näyttää päivityksen tilan. Älä kytke Gateway-tukiasemaa tai SMART+-tuotteita pois päältä, kun päivitys on käynnissä.