Tietoja LEDVANCEsta

Tietoja Ledvancesta

LEDVANCE lyhyesti

LEDVANCE lukeutuu maailman johtaviin yleisvalaistustuotteiden valmistajiin, joka palvelee valaistusalan ammattilaisia ja loppukäyttäjiä. Se tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia, kehittyneitä LED-lamppuja, verkkoon liitettäviä älykoti- ja älyrakennusratkaisuja sekä perinteisiä valonlähteitä.

Yhtiö syntyi OSRAMin yleisvalaistusliiketoiminnasta, ja sen omistaa nyt kiinalainen valaistusalan yhtiö MLS Co., LTD. (MLS). LEDVANCElla on toimipaikkoja yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. Yhtiöllä on näin ollen erinomainen maailmanlaajuinen markkina-asema, joka perustuu luotettuihin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja vahvaan jakeluverkostoon. Syvällinen asiantuntemus yleisvalaistusmarkkinoista, nousevista teknologioista ja muuttuvista tarpeista mahdollistaa sen, että voimme vastata sekä suorien että epäsuorien asiakkaiden erityisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin.

LEDVANCE tuotti tilivuonna 2017 noin 1,9 miljardin euron liikevaihdon. OSRAMin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti LEDVANCE käyttää jatkossakin luotettua OSRAM-tuotemerkkiä monissa tuotteissaan, mukaan lukien koko LED-lamppujen ja perinteisten lamppujen valikoimassa. (Yhdysvalloissa ja Kanadassa tuotemerkki on SYLVANIA.) Sähköalan tukkukaupan kautta ammattilaisille markkinoitavien LED-valaisimien osalta LEDVANCE on aloittanut LEDVANCE-tuotemerkin asteittaisen käyttöönoton myös tuotetasolla.

Lisätietoja