Apple HomeKit SMART+ LEDVANCE

Apple-laitteestasi tulee monikäyttöinen valokatkaisin. Loistava yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tyyliä. Voit helposti ohjata valaistustasi iPhonella, iPadilla, iPad Touchilla tai Apple Watchilla. Äänikomennoilla. Sirillä - olet varmasti jo tutustunut häneen. Yhdistä vain uudet SMART+ -tuotteet laitteeseesi Bluetooth-yhteydellä ja kaikki on valmista!

Voit säätää valaistuksen omien tarpeidesi mukaan tunnelmaan ja tilanteeseen sopivaksi, ja muuntaa olohuoneesi käden käänteessä kotitoimistosta mukavaksi TV-huoneeksi. Helppokäyttöisyyden salaisuus: Vakiotoimintojen käyttöön ei vaadita yhdyskäytävää tai siltaa.

Apple HomeKit ja SMART+

Puhu valollesi!

Valokatkaisijat ovat 90-luvulta. Näin valaiset kotisi tänään.

Kerro Sirille valaistustoiveesi ja valaistuksesi muuttuu automaattisesti, yksilöllisten tarpeittesi mukaan.

Apple HomeKit -yhteensopivat SMART+ -tuotteet

Sinun SMART+ -tuotteesi

Apple HomeKit -yhteensopiva: Valittavana ovat Classic E27 Multicolor tai Flex 3P Multicolor

Valittavana on kaksi tuotetta, joita voidaan hallita Sirin tai Applen esiasennetun Koti-sovelluksen kautta: Classic E27 Multicolor ja Flex 3P Multicolor. LED-lamppu on nykyaikainen ja energiatehokas vaihtoehto tavalliselle 60 watin hehkulampulle, ja sen värilämpötilaa voidaan säätää 2 700 ja 6 500 kelvinin välillä.

Kuten taipuisissa LED-nauhoissa, RGB-värienhallinta mahdollistaa yli 16 miljoonaa väriä. Itsekiinnittyvä nauha on kokonaispituudeltaan 6 metriä, ja se voidaan kiinnittää haluttuun paikkaan kotona. Lamppuja voidaan hallita joko yksittäin tai ryhmittäin, ja niille voidaan tallentaa automaattisia valaistusjaksoja.

Apple HomeKit ja SMART+

Ominaisuudet

Lisälaitteiden asennusta ei tarvita

Erittäin helppoa: Et tarvitse yhdyskäytävää, Wifi-reititintä tai siltaa. Kytke älyvalaistuksesi vain Apple-laitteesi Bluetooth-yhteydellä - kaikki valmista! Ominaisuudet: Päällä/pois päältä, täysi himmennys, värilämpötilan säätö, ryhmittely, värin valinta.

Smart+ Apple HomeKit

Lisätoimintoja
Apple TV:n tai iPadin omistajille


Enemmän ominaisuuksia molemmilla laitteilla iOS 10:stä alkaen. Valonohjaus mukavasti etäyhteydellä, esimerkiksi toimistolta tai lomalta käsin – myös automaattisesti erityisen valaistusjakson avulla. Voit myös muodostaa erillisiä yhteyksiä eri HomeKit-yhteensopivien laitteiden välille. Voit esimerkiksi määrittää valot syttymään, kun automaattiset sälekaihtimet sulkeutuvat.