Ammattilainen
Maa
LED-valaisimet

VALAISINTUOTTEET 2020/2021

KOKO VALIKOIMA YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Haluatko tutustua LED-valaisinten koko valikoimaan? Tarjoamme useita nykyaikaisia valaisimia, jotka on jaettu 13 tuoteryhmään. LED-valaisimet lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Optimoitu päivittäisen käytön vaatimuksiin.

Product news ticker

Uusia ratkaisuja toimistovalaistukseen

LEDVANCE-alasvalo UGR19
Häikäisemätön, vähemmän välkkyvä ja erittäin helppo asentaa

Loistavat, häikäisemättömät (UGR < 19) ja vähemmän välkkyvät (< 10 %) uudet UGR19-alasvalot ovat ihanteellinen valinta toimistorakennuksiin, aulatiloihin, käytäviin, portaisiin ja moniin muihin kohteisiin. Niillä voidaan korvata valaisinten sisältämät loistelamput, ja ne säästävät energiaa jopa 60 %. Integroidun liitäntäkotelon ja kytkentäliittimen ansiosta valaisimet on helppo asentaa ja johdottaa ilman työkaluja. Läpijohdotus on myös mahdollista. IP54-suojaus (huoneen puolella) tarkoittaa, että alasvalot soveltuvat myös kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja katetuille ulkoalueille.

Päivitetyt ratkaisut toimistovalaistukseen

LEDVANCE Panel Performance -paneelivalaisimet
Entistä energiatehokkaampi, helpompi asentaa ja parempi valo

Energiatehokkuus jopa 120 lm/W – täysin uudistettu Panel Performance -valikoima säästää entistä enemmän energiaa. Valaisinten tuottama valo on myös aiempaa miellyttävämpää. Optimoitu väritasaisuus ja erittäin vähäinen välkkyminen luovat viihtyisän tunnelman toimistoihin ja kokoustiloihin. Lisäksi pitkäkestoisten valaisinten käyttöikä on jopa 60 000 tuntia. Paneelit voidaan asentaa ilman työkaluja painikeliittimillä. Mukana liitäntäkotelo läpijohdotusta varten. Saatavana on luonnollisesti myös malleja, jotka voidaan integroida nykyaikaisiin valaistuksen hallintajärjestelmiin. IoT-yhteensopivat DALI-versiot mahdollistavat innovatiiviset palvelut, kuten etähuollon ja energiankäytön seurannan.

Uusia teollisuuden ja maatalouden valaistusratkaisuja

LEDVANCE Damp Proof Special -valaisimet
Korkealaatuinen valo haasteellisiin ympäristöihin

Kosteudenkestävät LEDVANCE-erikoisvalaisimet ovat täysin tiiviitä, ja niiden ammoniakin kestävyys on testattu. Valaisimet tarjoavat erittäin yhtenäisen ja luotettavan valaistuksen maatalouden käyttökohteiden lisäksi teollisuusympäristöihin, joissa esiintyy öljyä, kosteutta ja pölyä. Asennus on erittäin helppoa vapaasti sijoitettavien kiinnikkeiden ja esiasennettujen läpijohdotuskaapeleiden avulla. Myös sähkökytkentä voidaan tehdä ilman työkaluja. Kierrettävän kiinnityksen ansiosta valaisinta voidaan säätää haluttuun suuntaan.

 

Päivitettyjä ratkaisuja teollisuusvalaistukseen

LEDVANCE High Bay
Erinomainen ratkaisu korkealla oleviin kattoihin

High Bay LED -valaisin korvaa täydellisesti 250 W:n tai 400 W:n HQI high-bay -heijastinvalaisimet teollisissa rakennuksissa ja varastoissa. Uusinta tekniikkaa hyödyntävä valikoima on entistä energiatehokkaampi, vähemmän häikäisevä (UGR < 25) ja soveltuu jopa 50 °C:n lämpötiloihin. Sopivan valovirran ja avauskulman mallit voi valita asennuskorkeuden (6–14 m) mukaan. Sisältää koukut ja kaapelit (pituus 1 500 mm). Kiinnikkeet, heijastimet ja taittimet ovat saatavana erikseen.

Päivitetyt ratkaisut ulkovalaistukseen

LEDVANCE-valonheittimet
Vahvaa suorituskykyä teollisuusrakennusten ja pysäköintihallien ulkotiloihin

LEDVANCE-valonheitin päälle/pois
Valonheitinten vahva rakenne, kestävyys ja monipuolisuus sopivat monenlaisiin teollisuus- ja ulkoilukohteisiin. Uusinta tekniikkaa hyödyntävä tuoteryhmä on nyt entistäkin energiatehokkaampi (jopa 125 lm/W), ja se tarjoaa laajan valikoiman wattitehoja ja värilämpötiloja. Kovetetusta opaalilasista valmistettu diffuusori varmistaa turvallisen, erittäin tasaisen ja vähemmän häikäisevän valaistuksen. Valonheittimissä on asennuskiinnike, jossa on 30 asteen kulma ja suuri kiertoalue.

LEDVANCE Floodlight Sensor / Floodlight Photocell
Anturilla tai valokennolla varustettu valonheitin sisältää valonheitinten vakiomallien kaikki ominaisuudet. Floodlight Sensor -mallissa on myös optimoitu IP65-luokan päivänvalo- ja liiketunnistin. Liiketunnistimen toiminta-alue, päivänvalon havaitsemiskynnys ja kesto voidaan määrittää helposti. Floodlight Photocell -mallissa on sisäänrakennettu päivänvaloanturi, joka toimii itsenäisesti. Molemmat mallit voidaan myös pitää toimintavalmiina jatkuvasti ja kytkeä päälle ja sammuttaa erityisen kytkentämallin perusteella.

KAIKKIEN TUOTTEIDEN YLEISKATSAUS

VALITSE SUOSIKKITUOTTEESI

Kaikkia valaisimia yhdistävät helppo asentaminen, erinomainen hinnan ja toimintakyvyn suhde ja moderni suunnittelu. Ne noudattavat kaikkia soveltuvia standardeja ja määräyksiä, ja niillä on kaikki vaadittavat sertifikaatit ja hyväksynnät (CE, CB, TÜV). LED-valaisimet on varustettu pelkästään korkealaatuisilla LED-moduuleilla, joiden energiatehokkuusluokat ovat korkeimpia (A, A+ ja A++).

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa