Ammattilainen
Maa
LEDVANCE LED-valaisimet

HUONO VALAISTUS AIHEUTTAA PETOLLISEN TUNTEEN?

PARAS VAIHTAA LEDVANCE LED-VALAISIMIIN.

Uudet LED-valaisimet 2020/2021

Parempi valo – nopea ja helppo asentaa

Parempi valon laatu, kustannustehokas toiminta ja todella helppo asennus. Tutustu laajennettuun ja optimoituun valaisinvalikoimaamme – voit tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi innovatiivisilla valaistusratkaisuilla, jotka sopivat moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Tärkeintä on aina valaistusprojektisi, tarpeesi ja ennen kaikkea onnistumisesi!

Uudet huippuvalaisimet onnistuneisiin valaistusprojekteihin

ja uudet ominaisuudet

Uusi valikoimamme tarjoaa täsmällisiä valaistusratkaisuja lähes kaikkiin käyttökohteisiin – kuten toimistorakennuksiin, tehtaisiin, varastoihin, myymälöihin, ulkoalueille ja pysäköintitiloihin. Esimerkiksi uusi UGR19-alasvalo tuottaa vaikuttavan, häikäisemättömän ja vähemmän välkkyvän valon. Lisäksi se on erittäin nopea asentaa. Erittäin vaativiin teollisuuden ja maatalouden kohteisiin on nyt saatavilla kosteudenkestäviä Damp Proof Special -valaisimia, joissa hyödynnetään uusinta tekniikkaa. Valaisimet ovat täysin tiiviitä, ja niiden ammoniakin kestävyys on testattu.

Uudet Performance-paneelivalaisimet parantavat myös toimistojen valaistusta. Moduulivalaisimet ovat nyt entistäkin energiatehokkaampia, ja niiden valo on laadukkaampaa. Lisäksi ne kestävät pitempään, ja ne voidaan asentaa ilman työkaluja. Uusinta tekniikkaa hyödyntävät High Bay -valaisimet tarjoavat myös entistä parempaa energiatehokkuutta. Ne häikäisevät vähemmän, ja niiden käyttölämpötila ulottuu 50 °C:een asti. Lisäksi uudet valonheittimet ovat ehdoton hankinta ulkokäyttöön. Valinnaisen tunnistintekniikan lisäksi valonheittimissä on erinomainen valotehokkuus ja erittäin tasainen, vähemmän häikäisevä valo.

Luotettava kumppanisi

valaistusmarkkinassa

LED-valaisimemme tekevät vaikutuksen asennuksen helppoudellaan, suurella valotehokkuudellaan ja korkealla valon laadullaan – vieläpä erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella ja jopa viiden vuoden tuotetakuulla . Tämän lisäksi tarjoamme palvelua, joka on räätälöity vastaamaan vaatimuksiasi. Olemme globaali toimittaja globaalilla jakeluverkostolla, joten voimme tukea sinua olitpa missäpäin maailmaa tahansa. Kaikki tuoteinformaatio on saatavilla verkossa. Voimme lisäksi avustaa valaistusjärjestelmiesi suunnittelussa – alustavasta konsultaatiosta tekniseen tukeen.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa