Amazon Alexa Ledvance Smart+

Amazon Echo on muuttanut jo lukuisiin koteihin. Nyt Echo Plus seuraa perässä. SMART+ partnerina rinnallaan. Voit puhua integroidulle, ääniohjauksella toimivalle assistentille, Alexalle ja ohjata yksilöllistä valaistustasi äänikomennoilla. Täältä löydät ohjeet siihen, miten voit mullistaa kotisi valaistuksen.

Jos olisit esitellyt tätä ideaa ihmisille pari vuosikymmentä sitten, sinulle olisi ehkä naurettu epäuskoisesti. Ajatus kodin laitteille puhumisesta saattoi tuntua kaukaa haetulta tai liian futuristiselta, jotta sen olisi voinut ottaa vakavasti. Nykyään tämä idea on kuitenkin todellisuutta – ja yhä suositumpi.

Puhu valaistuksellesi!

Ohjaa kotivalaistustasi äänellä.

Voit ohjata SMART+-tuotteitasi Alexalla. Tarvitset lisäksi ainoastaan älyvalaistuksen yhdyskäytävän. Kytke yhdyskäytävä Amazon Echoon. Ja kytke SMART+-tuotteet langattomasti yhdyskäytävän kautta.

Sitten voit aloittaa. Sano: ”Alexa, dim the lights” – ja valot himmenevät. Alexan ansiosta sinun ei ehkä tarvitse enää koskaan nousta sohvalta tai lämpimästä vuoteesta valaistuksen säätämistä varten. Kuulostaa mukavalta kämppikseltä!

Amazon Echo

Smart+ Amazon Echo Plus

Vielä helpompaa: Echo Plus ja SMART+


Ei voi olla enää helpompaa: Sanot vain: "Alexa, discover my devices", ja SMART+-tuotteet kytkeytyvät automaattisesti Zigbee-yhteydellä Eco Plussaan! Voit nyt ohjata SMART+-lamppujen ja -valaisinten kiehtovia valaistusominaisuuksia ilman yhdyskäytävää.

Amazon Echo Dot ja SMART+

SMART+ ja Echo Dot

Täysi toiminnallisuus

Amazonin kolmas ääniohjauslaite on Echo Dot. SMART+-tuotevalikoimalla saat samat ominaisuudet kuin Echon perusversiolla.